субота, 12 жовтня 2024 р.

Приємна зустріч із запашною кавою

.Бажаєте зігрітись в прохолодний осінній день за горнятком кави і цікавою книгою? А чому цього не зробити в бібліотеці? 

Всі любителі кави та жіночих розмов завітали до Войнихівської сільської бібліотеки на бібліокафе "Книга і кава - чудова пара".   Як завжди в дружньому колі було про що поговорити, за гарячою чашечкою кави.

Запрошуємо у бібліотеку, виберіть собі книгу і нехай ваша осінь буде  затишною з горнятком запашної кави, пледом, книгою і теплими люблячими  людьми!

Адже, осінь - це час пити каву та читати хороші книги, які чекають на Вас в нашій бібліотеці. Раді зустрічі з Вами!

понеділок, 7 жовтня 2024 р.


Ми нащадки козацького роду

День захисника України - свято, що відзначається 1 жовтня у день Святої Покрови Пресвятої Богородиці  водночас з Днем Українського козацтва. Це свято пам'яті про наших гордих предків, які пером і словом, вогнем і мечем виборювали право на незалежність рідної держави; свято вшанування козацької доблесті  та звитяги, свято вдячності всім, хто захищав і захищає нашу рідну землю. 

 Про  вшанування пам'яті наших захисників у бібліотеці підготовлена фото - викладка героїв нашого села, які загинули  за волю і незалежність нашої  України.

Для дітей була проведена вікторина по історії нашої славної України.  Вони також мали змогу зазирнути до сторінок історії та згадали про предків, які своїми звершеннями здобували й відстоювали українську свободу та незалежність, а також ознайомились з героями сьогодення - які нині боронять державу.
Нехай патріотизм, сила волі та незламна віра у щасливе майбутнє рідної землі стануть нашими вірними друзями на все життя. Миру, добра і процвітання нашій країні. Велика дяка і пошана нашим захисникам!

середа, 2 жовтня 2024 р.

 
Бібліотека, книга, я -  разом вірні друзі!

Дружба -  важливий елемент взаєморозуміння та гарних, добрих відносин. Для дружби головне - психологічна єдність і приємне спілкування. Бібліотека - це територія спілкування, де можна знайти нових друзів, нові хобі та захоплення.

Галаслива та гарна компанія дітвори з захватом занурилася в цікаву розважальну програму. Грали в різні ігри, відгадували вікторини, знайомилися з новими книгами, спілкувалися і просто веселилися і розважалися. Діти отримали неймовірні приємні емоції, було жваво і цікаво.

Бажаємо, щоб дружба бібліотекаря і дітей тривала завжди!

Спорт у бібліотеці

Усім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров'я, а кращим другом здоров'я був і залишається спорт.

Яке дивне поєднання - бібліотека і спорт. Але це можливо, спорт може бути поєднано з інтелектом.

На спортивно - ігрові здибанки "Здоровий будеш - усе здобудеш" завітали діти до бібліотеки. Присутні весело провели свій час в різних рухових і розувових іграх. Діти показали справжні знання, проявили кмітливість, ерудицію, логіку. Спортивна здибанка пройшла у доброзичливій, дружній атмосфері. Всі отримали масу позитивних емоцій.

Закликаємо усіх бути небайдужими до свого здоров'я, вести здоровий спосіб життя, займатися фізкультурою та спортом! Будьте здорові!



 
Українська кухня з глибини віків

Українська кухня - цікава, барвиста, різноманітна і смачна. Наша кухня є нашим голосом, гордістю й виразником культури і цінностей, які дійшли до нас з глибини віків.

Українська кухня має давні традиції, які й сьогодні відображені в кулінарних практиках та улюблених смаках. Водночас вона невпинно розвивається і змінюється. У ній, мов у дзеркалі, можна побачити як відображення минулого, так і тенденції сьогоднішнього дня.

Знову  зустріч, у Войнихівській сільській бібліотеці, на цікавому заході "Рецепти з покоління в покоління". По такій темі є про що поговорити, бо всі гуртківці "Войнихівський барвоцвіт" справжні кулінарні майсрині. Присутні ознайомилися із книгою Дарії Цвек "Домашнє печиво", в якій унікальні записи рецептів і порад.

Учасники заходу залюбки ділилися власним досвідом із приготування улюблених страв своєї родини.

Зустріч пройшла по - справжньому тепло, смачно, пізнавально.

Приємна зустріч із запашною кавою . Бажаєте зігрітись в прохолодний осінній день за горнятком кави і цікавою книгою? А чому цього не зробити...