вівторок, 25 січня 2022 р.

 Соборність Духу, Розуму і Серця

 Яка ж вдалась сьогодні днина !

Що хочеться співать пісень

Моя соборна Україна

Знов зустрічає новий день.

22 січня увійшло до національного календаря, як велике державне свято - День Соборності України. Саме 22 січня було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки й Західоукраїнської Народної Республіки. Офіційно ж в Україні День Соборності відзначають з 1999 року.

З метою виховання у підростаючого покоління глибокої поваги та любові до Батьківщини, людської гідності, формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України  у філії № 9 Войнихівська сільська бібліотека відбувся історичний екскурс «І обнялися береги одного, вічного народу». Завідувач бібліотекою Олена Піщаленко підготувала  літературно - історичну вікторину «Це моя Україна», відповідаючи на запитання якої, діти продемонстрували гарні знання з історії нашої держави. 


Наприкінці   Олена Піщаленко побажала присутнім єдності, любові одне до одного, що допоможе кожному з нас будувати свій дім, свою правду й свою волю. Бо в єдності - наша сила і наше майбутнє.

 






Немає коментарів:

Дописати коментар

Ой весна, весна - днем красна. Квітуча, багатоголоса українська весна. З кожним днем стає тепліше і тепліше,  діти радіють цій прекрасній по...