вівторок, 25 січня 2022 р.

 Консультують юристи у бібліотеці

 В рамках проєкту «Я маю право», який реалізується в бібліотечних закладах громади спільно з Лубенським центром вторинної безоплатної правової допомоги відбулася зустріч фахівців центру з мешканцями села Войниха за темою «Вмійте захищати свої права».

На січневу зустріч завітали Сергій СУПРУН, директор центру та фахівець  Вікторія Горбатко. Сергій Супрун ознайомив присутніх з послугами, які надає  центр безоплатної правової допомоги. Основна мета яких - сприяння забезпеченню захисту констуційних прав, свобод та інтересів громадян, надання інформації, консультацій і роз'яснень з правових питань.

В ході зустрічі були надані  роз'яснення щодо земельних відносин, припинення та поновлення договору оренди землі, її продаж. Також було наголошено на важливості впорядкування документів, які відносяться до земельних та житлових питань.

         Жителі села Войниха вдячні за сприяння в організації зустрічі старості Войнихівського старостату Ігорю Івановичу Яременку.

 






Немає коментарів:

Дописати коментар

Ой весна, весна - днем красна. Квітуча, багатоголоса українська весна. З кожним днем стає тепліше і тепліше,  діти радіють цій прекрасній по...