неділю, 20 листопада 2022 р.

Дорожня безпека

У рамках тижня безпеки дорожнього руху, з метою попередження та зменшення травматизму на дорогах, особливо дітей, у Войнихівській сільській бібліотеці проведено годину знань "Правила дорожнього руху в моєму селі".  Дорога до школи в селі має в собі багато небезпек. Перебуваючи на вулиці, треба бути завжди уважним при переході на вулиці, користуванні транспортом, тощо.

Діти дізналися про історію правил дорожнього руху. Відповідали на запитання вікторини, розбиралися в різних життєвих ситуаціях на дорогах і розповідали про значення дорожних знаків. Також говорили про вміння надати першу допомогу при травмах на дорозі. 

Всі зрозуміли, що Правила дорожнього руху є важливими та їх потрібно дотримуватися. Адже від них залежить наше життя.Життя - найдорожчий скарб. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.







Немає коментарів:

Дописати коментар

  Поезія в кожній частинці життя! Кожного року  21 березня відзначається Всесвітній день поезії. Геніальне досягнення людства, частина світо...