вівторок, 18 квітня 2023 р.

Великдень іде - свято в душі несе!

Одним із найурочистіших для кожного християнина свята, яке приносить багато радості й душевної теплоти є Великдень. Це дійсно Великий День, який прославляє Воскресіння Ісуса Христа. Він знаменує собою любов до життя, перемогу над смертю і надію на вічне існування.

Це свято має свої традиції, які встановлювалися поступово протягом багатьох століть. Так як Великдень - найяскравіша ознака всього живого і оновленого, то головними символами цього дня вваються Життя (паски і розфарбовані яйця), Вода і Благодатний Вогонь.

Напередодні Великодня у Войнихівській сільській бібліотеці відбулися великодні цікавинки "Великодня радість землю обіймає".Бібліотекар Олена Піщаленко розповіла про звичаї і традиції Великодніх святкувань. Діти були залучені до майстер - класу виготовлення кошика до Великодня і гарними вирізками із салфеток, якими обклеювали Великодні яєчка. Зустріч закінчилася чаюванням із солодощами. Символ свята кожний забрав з собою, аби поздоровити зі святом близьких.

Великдень - велике та світле  свято, це зустріч в родинному колі, серед друзів. Нехай це свято наповнить ваші серця світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро.

Всі ми чекаємо з великими надіями  та сподіваннями, що нарешті настане мир і спокій на нашій рідній землі.








Немає коментарів:

Дописати коментар

  Поезія в кожній частинці життя! Кожного року  21 березня відзначається Всесвітній день поезії. Геніальне досягнення людства, частина світо...