четвер, 19 жовтня 2023 р.

 
Відповідальність основна риса справжнього громадянина України

Всеукраїнський День відповідальності людини - державне свято України, починаючи з 2021 року,  відзначається щороку 19 жовтня у день народження Богдана Гаврилишина, автора "Декларації відповідальності людини".

До відзначення свята у Войнихівській сільській бібліотеці Олена Піщаленко провела годину спілкування "Бурхливо мріяти і вірити у свої сили". Завідуюча бібліотекою розповіла про історію відзначення цього свята.   Присутні ознайомилися з 15 сходинками особиснісного зросту та взяли активну участь в їх обговореннях.  Діти розповідали про свою відповідальність в школі, в сім'ї, з друзями .

Давайте надихати один одного на відповідальні дії і підтримувати вогонь позитивних змін через власні, маленькі та великі кроки.

І важливо пам'ятати, що кожен день - це день відповідальних дій! І хай 19 жовтня стане для вас таким днем у році, коли ви похвалите себе за кожен прояв своєї особистої відповідальності.






Немає коментарів:

Дописати коментар

  В пам'яті на віки День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років - державне свято, яке відзначаєтьс...