вівторок, 21 листопада 2023 р.

 



Сільське господарство: історія та сьогодення.

Осінь - найдорожча серцю хлібна пора, свято справжніх трудівників та дбайливих господарів, які щодня розумом, серцем, невтомними руками зберігають багато століть нашу благодатну ниву. Тож, недарма День працівників сільського господарства відзначається щорічно у третю неділю листопада.

Закінчилися польові роботи. Мої натружені земляки мають час перепочити, підвести підсумки хліборобського року.   Бібліотекар Олена Піщаленко запросила користувачів бібліотеки на захід "Звеличені працею, осяяні ранковою росою", метою якого було розкрити важливу роль сільського господарства з давніх давен і до сьогодення. Присутні жваво обговорювали і згадували найтепліші моменти  зі свого життя пов'язані із сільським господарством, як дома так і на роботі. Сільська праця, як і раніше, необхідна всім і кожному. Плодами праці сільських жителів користується кожна людина в нашій країні. Для України сільське господарство є особливою галуззю, У продовж тривалої історії українці не мали вірного союзника, захисника і друга, ніж наша Земля. 

Завдяки нашим захисникам і захисницям ми можемо працювати на своїй Землі.










.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ой весна, весна - днем красна. Квітуча, багатоголоса українська весна. З кожним днем стає тепліше і тепліше,  діти радіють цій прекрасній по...