пʼятницю, 18 лютого 2022 р.


                До дня героїв Небесної Сотні

                         


                                                                 Ми пам'ятаємо... Ми не забули...

20 лютого ми відзначаємо героїчну і надзвичайно болісну для всіх дату - 

День Героїв Небесної Сотні. Саме  цей день у 2014 році став найдраматичнішим і переломним етапом Революції гідності, днем масових розстрілів демонстрантів у Києві. Своє життя віддали найкращі представники нації, більшість з них - молодь, ті хто лише починав жити.

Герої не вмирають - вони дивляться на нас із фото, відео, знову і знову йдуть у свій останній бій. Їхній подвиг навічно залишиться в душах і серцях українців, як приклад національної честі й гідності.

З нагоди восьмої річниці вшанування Героїв Небесної Сотні у філії №9 Войнихівська сільська бібліотека завідувач Олена Піщаленко, розгорнуто книжкову викладку "Час пливе _ пам'ять залишається", на якій представлені книги, що висвітлюють події під час революції гідності, розповідають про мужність і героїзм її учасників.

 Користувачі нашої бібліотеки пам'ятають про подвиги Небесної Сотні. Переглядають і читають книги присвячені їх подвигам.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ой весна, весна - днем красна. Квітуча, багатоголоса українська весна. З кожним днем стає тепліше і тепліше,  діти радіють цій прекрасній по...