вівторок, 10 травня 2022 р.






 
                                  Мама - ангел на Землі.
                           Можеш вибирати друзів і дружину,
                          Вибрати не можеш тільки Батьківщину.
                          Можна вибрать друга і по духу брата, 
                          Та не можна матір рідну вибирати...
                                                                                                                                                                Василь Симоненко   

   В останній місяць весни, коли земля вкривається травами і квітами, коли стоять прекрасні дні і літо стукає у двері, Україна відзначає світле та красиве свято - День Матері.
 Немає в цілому світі святішої і кращої "професії", ніж материнство. Це - дар Божий, вічне джерело буття людського, основа сім'ї, роду і народу. Нелегка і дуже відповідальна праця - виростити своїх дітей здоровими фізично і морально, добрими і сильними у житті, гідними громадянами нашої держави.
  Низький вам доземний уклін, шановні мами, за те, що виховуєте патріотів, які неймовірними зусиллями й навіть ціною власного життя, творять нову історію держави. Хай щирістю та добром відгукується в душах  Ваших дітей нескінченна турбота, любов та відданість. Здоров'я Вам наші неньки, спокою - у домівки й Божого благословення - у родини. Україні-матері - мирного неба й подальшого розквіту!
                       

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ой весна, весна - днем красна. Квітуча, багатоголоса українська весна. З кожним днем стає тепліше і тепліше,  діти радіють цій прекрасній по...