неділю, 30 квітня 2023 р.

Молодь у бібліотеці

Молодь, як особлива соціально- демографічна група вимагає підвищеної уваги - вона сьогодні формує і несе в  собі образ майбутнього, саме на неї покладається  відповідальність за розвиток суспільства і благополуччя старшого покоління.

Войнихівська сільська бібліотека вбачає головним завданням для молоді - надання максимуму знань і моральних орієнтирів, що забезпечить їх формування, як активних і творчих особистостей. Задовольняючи потреби користувачів, бібліотекар завжди враховує зміни, що відбуваються в молодіжному середовищі, системі освіти, технологіях і суспільстві.

З метою популяризації читання та створення позитивного іміджу, в рамках Тижня  молодіжної книги у Войнихівській сільській бібліотеці діяла  виставка - цікавинка "Читання - теж імідж". На якій були представлені книги краєзнавчого характеру, твори українських письменників, цікава література про видатних людей. Книги  можуть багато чому навчити не тільки молоде покоління, а й всезнаючих дорослих.

Також була оформлена фотовиставка "Начитані та щасливі", яку із цікавістю переглядали користувачі бібліотеки .

Читаючи, ми дізнаємось чимало нового. На думку вчених, читання є одним із найскладніших завдань мозку. Заключним етапом  для молоді у бібліотеці відбувся баркемп "Молодіжний формат ХХI сторіччя". На цій зустрічі юнаки і дівчата  зацікавлювали учасників заходу  до читання книг, які їм найбільше сподобались. Завідуюча бібліотекою Олена Піщаленко ще раз наголосила молоді, що читання доставляє естетичну насолоду, спілкування з книгою розкриває широкі горизонти перед людиною, сприяє саморозвитку особистості. 











Немає коментарів:

Дописати коментар

Ой весна, весна - днем красна. Квітуча, багатоголоса українська весна. З кожним днем стає тепліше і тепліше,  діти радіють цій прекрасній по...