субота, 24 червня 2023 р.

 

Читаю - багато знаю!

В усі часи книга була в пошані. Український народ поважав книгу - це невичерпне джерело знань. Книга - мудрий друг, який не вміючи говорити, розказує про незвичайні пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ. Книги оточуюь нас з дитинства і супроводжують нас усе життя. Вони піднімають нам настрій, допомагають знайти вихід із ситуації, що склалася. Нерідко книга, прчитана в дитинстві, залишається в пам'яті на все життя. 

У Войнихівській сільській бібліотеці була підготовлена викладка-порада для  дітей "Прочитай - не пожалкуєш!". На якій можна вибрати книгу на різний смак.   Маєш вільний час - не витрачай його даремно. Візьми в руки книгу. прочитай її, поринь у неповторний світ минулого, сучасного і майбутнього, водночас дізнайся про щось нове, цікаве. запам'ятай. навчись. Знання - важким багажем ще нікому не були. Тож заходь у бібліотеку і насолоджуйся читанням.



Немає коментарів:

Дописати коментар

  В пам'яті на віки День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років - державне свято, яке відзначаєтьс...