середа, 8 травня 2024 р.

 
В пам'яті на віки

День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років - державне свято, яке відзначається  щороку 8 травня, починаючи  з 2024-го року.

8 травня ми вшановуємо подвиг українського народу, його вагомий внесок у перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, висловлюємо повагу усім борцям проти нацизму, увінчюємо пам'ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни.

Також у цей травневий день ми утверджуємо спадковість традицій воїнів - переможців нацизму та нинішніх захисників нашої Вітчизни.

У  Войнихівській сільській бібліотеці представлена викладка - вшанування "Пам'ять заради майбутнього". На викладці представлені матеріали, які нагадують, що ми не маємо морального права забувати, тих хто поліг на фронтах Другої світової війни і здобував Велику Перемогу.   Плин років не стирає глибокого сліду в серцях і вічний біль у народній пам'яті.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Приємна зустріч із запашною кавою . Бажаєте зігрітись в прохолодний осінній день за горнятком кави і цікавою книгою? А чому цього не зробити...