вівторок, 22 листопада 2022 р.

 
І  бджола  ЗСУ  допомага

"Якщо на Землі зникуть бджоли,

то через чотири роки зникне і людина.

Не буде бджіл - не буде запилення,

не буде рослин, не буде тварин, не буде людини"

Альберт Ейнштейн

Бджільництво усвіті - дуже розвинена галузь. І це логічно - у більшості країн світу мед є неодмінною  складовою  щоденного раціону кожної сім'ї. Віск, прополіс , маточне молочко, бджолина отрута та інші продукти бджільництва, вже давно широко застосовуються у косметології, фармації.

Мед - продукт вічності. Він має один з найвищих показників зберігання серед харчових продуктів. Бджоли дають нам віск і мед. А ще завдяки бджілкам, котрі запиляють квіти, визрівають плоди і насіння.

"Бджолиний дзвін,медовий запах" під такою   цікаво - пізнавальною темою  відбулося засідання у Войнихівській сільській бібліотеці . Цікаві секрети, про цих корисних комах, що мають велике значення в житті людей, і в довкіллі, говорили присутні на зустрічі.

В цей  нелегкий час, ми повинні оберігати не тільки себе і своїх близьких, але й надавати допомогу та підтримку тим, хто захищає наше життя і Україну.   

Родзинкою заходу було виготовлення окопних свічок для ЗСУ. Сьогодні для наших захисників це вкрай необхідна та корисна річ, адже вона довго горить, забезпечує світлом і навіть дає можливість підігріти воду, підсушити речі та зігрітися!














Немає коментарів:

Дописати коментар

Ой весна, весна - днем красна. Квітуча, багатоголоса українська весна. З кожним днем стає тепліше і тепліше,  діти радіють цій прекрасній по...