пʼятниця, 28 липня 2023 р.

 


Держава єдина - наша Україна

28 липня Україна відзначає День Української Державності, встановлений Указом Президента від 24 серпня 2021 року № 423 з метом утвердження понад тисячолітніх традицій українського державоутворення, яке корінням сягає часів заснування міста Києва та розквітло за князювання Володимира Великого.

 Упродовж тривалої історії українці не полишали боротьби за свободу та здобуття державності. 

Національна єдність - обов'язкова умова збереження державності. Берегти єдність зараз, працювати разом на Перемогу - це найважливіше національне завдання, яке всі ми обов'язково виконаємо.

З нагоди відзначення свята  та з метою національно - патріотичного виховання,у дітей юнацького віку, бібліотекар Олена Піщаленко провела  патріотичну мандрівку "Шляхами української державності". Діти  уважно послухали розповідь про історію України від давнини до сьогодення. Потім взяли участь у цікавій вікторині про Україну, також розгадували ребуси, вирішували  різні завдання, які бкли пов'язані з літературою, культурою, традиціями нашої України.

Позитивні емоції, нові пізнання  діти отримали від проведеного заходу.













Немає коментарів:

Дописати коментар

  В пам'яті на віки День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років - державне свято, яке відзначаєтьс...