понеділок, 24 липня 2023 р.

 
Діти. Літо. Бібліотека.

Літо - найулюбленіша пора всіх дітей. Літній відпочинок - це не тільки сонце, свіже повітря та приємні враження, це ще й невід'ємний компонент для духовного зростання.

Літнє читання - чудовий час для покращення навичок читання у дітей тому, що завдяки такій корисній звичці дитина не тільки швидше вчиться читати, але й поліпшує загальну грамотність. Войнихівська сільська бібліотека робить всі можливості для того, щоб зробити дозвілля дитини не тільки приємним і цікавим, а й змістовним. Саме з метою допомогти дітям спілкуватися, розкривати свої можливості та приховані таланти, відпочивати  бібліотекар Олена Піщаленко запросила дітей на ерудит-шоу до бібліотеки. Діти дружно і весело брали участь  у інтелектуальній грі по запитаннях  історії і сучасності України,  природознавству, математиці, українській мові і літературі. Також була проведена гра "Хто зверху" з цікавими завданнями і відгадування "Загадкової скриньки".Як завжди наприкінці солодкий стіл, який діти чекають з нетерпінням.








 






Немає коментарів:

Дописати коментар

  В пам'яті на віки День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років - державне свято, яке відзначаєтьс...