суботу, 23 березня 2024 р.

 
І тобі, і мені потрібна Земля.

Людина і природа...- вічна і актуальна тема. Та ніколи вона не стояла так гостро, як у наші дні, коли загроза екологічної кризи, а може й катастрофи, нависла над людством і проблема екологізації матеріальної і духовної діяльності людини стала життєвою необхідністю.

Свідоме і бережне ставлення кожної людини до природи можливе тільки при наявності екологічної культури, широких екологічних знань. Войнихівська сільська бібліотека своїми заходами намагається довести до своїх  користувачів про злободенність цієї проблеми і про ставлення до оточуючої нас природи. У бібліотеці оформлена виставка - експозиція "Я хочу жити в якісному світі". 

Кожен для себе повинен знайти шляхи для покращення навколишнього середовища. Можливо хтось прибере сміття чи посадить дерево, а дехто просто не залишить слідів свого перебування на природі. Але разом ми зробимо світ кращим і не забуватимемо про його охорону та збереження природніх скарбів.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Ой весна, весна - днем красна. Квітуча, багатоголоса українська весна. З кожним днем стає тепліше і тепліше,  діти радіють цій прекрасній по...